dimecres, 9 de maig del 2012

TEMA 2 SISTEMES OPERATIUS

SISTEMES OPERATIUS

La seguent práctica va ser interessant,vam tindre que buscar informació sobre els sistemes operatius,i fer un treball..powerpoint,i fer-li als nostres companys una exposició sobre el nostre tema.Va ser divertida,perqué vai apendre coses sobre els sistemes operatius i informar-me per el meu ordinador de casa tingués algun problema.
-Aquí os deixo algunes idees del meu treball.

El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador. Les seves funcions, entre d'altres, consisteixen a gestionar les transferències d'informació internes, procurar la comunicació de l'ordinador amb els operadors, controlar l'execució dels programes amb la

detecció dels errors, encadenar automàticament les feines, optimitzar els recursos (memòria, unitat aritmètica, etc), carregar i descarregar automàticament els programes en funció de l'espai de memòria i dels diferents perifèrics.


Tipus de sistemes operatius
     CTSS (Compatible TimeShare System, desenvolupat per l'Institut Tecnològic de Massachusetts per Corbato, et al)
    Incompatible Timesharing System (Incompatible Timeshare System, desenvolupat per l'Institut Tecnològic de Massachusetts per a una computadora DEC 10 / 20 mainframes)
     Sistema operatiu THE (per Dijkstra et al)
     Multics (projecte comú de desenvolupament d'un SO per part de Bell Labs, GE, i l'Institut Tecnològic de Massachusetts)
     Master programme desenvolupat per Leo Computers, Leo III en 1962.
     Vegeu Cronologia dels sistemes operatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada